Jaakon Autokoulu Maaherrankatu 32 50100 Mikkeli
Opetuslupalaisten palvelut
Oppitunnit käyt virtuaalisesti, voit ne suorittaa esim. kotoasi käsin todella helposti. Tällöin sinun ei tarvitse tulle autokoululle suorittamaan niitä, näin säästät aikaa ja matkakustannuksia. Tuntien käynti vaatii toimivan hyvän nettiyhteyden. Tarvitset tietokoneen / puhelimen / tabletin, jolla voit osallistua. Saat harjoitella teoriakokeeseen kauttamme nettipohjaisella oppimisympäristöllä ja teoriakoe ohjelmalla. Takaamme miellyttävän opetustilanteen. Opettajat käyttäytyvät kannustavasti ja rauhallisesti eli sinun ei tarvitse jännittää. Opetus etenee täysin sinun ehdoillasi. Riskientunnistamiskoulutus on henkilöauton (B-luokka) ajokortin suorittajalle pakollinen: Opetus sisältää 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia tieliikenteen riskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Ajo-opetus voidaan osin antaa simulaattorilla. Koulutuksella lisätään valmiuksia vaikeissa olosuhteissa ajamiseen ja tuetaan muutenkin sääntöjä noudattavan turvallisen ja vastuullisen ajota- van omaksumista. Koulutuksessa vahvistetaan erityisesti valmiuksia tunnistaa ja välttää liikenteen vaaratilanteita ja tekijöitä, jotka kuljettajan ajokykyä heikentämällä voivat lisätä onnettomuusriskiä. Asiakkaan ehdoilla: Teemme kaikkien asiakkaiden kanssa aina kirjallisen opetussopimuksen. Tällöin asiakas tietää tarkalleen opetuksen sisällön sekä kustannukset. Kaikki mitkä sovitaan, ne myös pidetään. Kun yhteiset pelisäännöt sovitaan, niin yllätyksiä ei tule. Jaakon Autokoulu on tehnyt 1990-luvun alusta lähtien yhteistyötä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa. Siitä lähtien olemme antaneet kurssimaksuista asiakkaillemme 5 % alennuksen S-etukortilla. Kurssimaksu ei kerrytä bonusta vaan se vähennetään kurssihinnasta. Osuuskauppa Suur-Savo on lah- joittanut ajo-oikeuden täyden kurssin suorittaneille asiakkaillemme lahjakortin Prismaan sekä ruokalahjakortin Rossoon tai Amarilloon.  
EAS Koulutus: Jos suoritettava ajokortti on ensimmäinen, tulee opetettavan suorittaa ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) ennen ajo-opetuksen aloittamista. Todistusta suoritetusta koulutuksesta tulee pitää ajaessa mukana. Saat suoritetusta koulutuksesta todistuksen autokoululta. Tarvitset sitä myös mennessäsi teoria- ja ajokokeeseen - Opetus sisältää 4 tuntia teoriakoulutusta liikenteen perusteita. - Koulutuksen tavoitteena on antaa ajokorttia suorittavalle perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.
S-etukortilla
EAS -koulutus 49 € Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus   Sisältää: - 4 tuntia teoriakoulutusta - oppimisympäristön ja teoriakoeharjoitusohjelman  Teoriatunnit voit käydä  virtuaalisesti omaan tahtiin.Eas-koulutus 49 €Kun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.
Tässä voit ilmoittautua
S-etukortillaRiskientunnistamiskoulutus 299€Kun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.
Tässä voit ilmoittautua
Riskientunnistamis-koulutus 299 €  - teoriaa 4 tuntia - ajo-opetusta 4 tuntia   Lisäksi tulee: - ajoharjoitteluradan maksu 50 € - jos suorittaa simulaattorilla niin ratamaksua ei tule
Jaakon Autokoulu Maaherrankatu 32 50100 Mikkeli
Opetuslupalaisten palvelut
EAS Koulutus: Jos suoritettava ajokortti on ensimmäinen, tulee opetettavan suorittaa ensim- mäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) ennen ajo-opetuksen aloittamista. Todistusta suoritetusta koulutuksesta tulee pitää ajaessa mukana. Saat koulutuksesta todistuksen autokoululta. Tarvitset sitä myös mennessäsi teoria- ja ajokokeeseen - Opetus sisältää 4 tuntia teoriakoulutusta liikenteen perusteita. - Koulutuksen tavoitteena on antaa ajokorttia suorittavalle perustiedot liikenne- järjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjä- ryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kul- jettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.
Oppitunnit käyt virtuaalisesti, voit ne suorittaa esim. kotoasi käsin todella hel- posti. Tällöin sinun ei tarvitse tulle autokoululle suorittamaan niitä, näin säästät aikaa ja matkakustannuksia. Tuntien käynti vaatii toimivan hyvän nettiyhteyden. Tarvitset tietokoneen / puhelimen / tabletin, jolla voit osallistua. Saat harjoitella teoriakokeeseen kauttamme nettipohjaisella oppimisympäristöl- lä ja teoriakoe ohjelmalla. Takaamme miellyttävän opetustilanteen. Opettajat käyttäytyvät kannustavasti ja rauhallisesti eli sinun ei tarvitse jännittää. Opetus etenee täysin sinun ehdoillasi. Riskientunnistamiskoulutus on henkilöauton (B-luokka) ajokortin suorittajalle pakollinen: Opetus sisältää 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia tieliikenteen riskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Ajo-opetus voidaan osin antaa simulaattorilla. Koulutuksella lisätään valmiuksia vaikeissa olosuhteissa ajamiseen ja tuetaan muutenkin sääntöjä noudattavan turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksu- mista. Koulutuksessa vahvistetaan erityisesti valmiuksia tunnistaa ja välttää liikenteen vaaratilanteita ja tekijöitä, jotka kuljettajan ajokykyä heikentämällä voivat lisätä onnettomuusriskiä. Asiakkaan ehdoilla: Teemme kaikkien asiakkaiden kanssa aina kirjallisen opetussopimuksen. Tällöin asiakas tietää tarkalleen opetuksen sisällön sekä kustannukset. Kaikki mitkä sovitaan, ne myös pidetään. Kun yhteiset pelisäännöt sovitaan, niin yllätyksiä ei tule. Jaakon Autokoulu on tehnyt 1990-luvun alusta lähtien yhteistyötä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa. Siitä lähtien olemme antaneet kurssimaksuista asiakkaillem- me 5 % alennuksen S-etukortilla. Kurssimaksu ei kerrytä bonusta vaan se vähen- netään kurssihinnasta. Osuuskauppa Suur-Savo on lahjoittanut ajo-oikeuden täy- den kurssin suorittaneille asiakkaillemme lahjakortin Prismaan sekä ruokalahja- kortin Rossoon tai Amarilloon.  
S-etukortilla
- 4 tuntia teoriakoulutusta - oppimisympäristön ja teoriakoeharjoitusohjelman  Teoriatunnit voit käydä  virtuaalisesti omaan tahtiin.
EAS -koulutus 49 € Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus
Riskientunnistamis- koulutus 299 €
S-etukortilla
- teoriaa 4 tuntia - ajo-opetusta 4 tuntia.  Lisäksi tulee: - ajoharjoitteluradan maksu 50 € - jos suorittaa simulaattorilla niin ratamaksua ei tule


Eas-koulutus 49 €
Riskientunnistamiskoulutus 299 €
Tässä voit helposti ilmoittautua koulutukseen Kun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.