Jaakon Autokoulu Maaherrankatu 32 50100 Mikkeli
B ajo-oikeuden suorittaminen
Autokoulu muuttuu yksivaiheiseksi Moottoriajoneuvon ensimmäistä ajokorttia suorittavien on käytävä 4 tunnin (EAS) teoriakoulutus tieliikenteen perusteista. Jos sinulla on 1.7.2018 mennessä suoritettu jonkun moottori- ajoneuvon ajokortti ei sinun tarvitse enää näitä tunteja käydä. Koulutuksessa on ajo-opetusta vähintään 10 tuntia (à50min) ja riskientunnistamiskoulutus 8 tuntia (à 50 min ajotunti ja à 45min teoria-tunti). Teoriatunnit suorittaa virtuaalisesti haluamanasi aikana. Tukenasi on myös monipuolinen ja laadukas internet pohjainen oppimisympäristö.
Voit ilmoittautua milloin vain netinkautta tai käymällä autokou- lulla. Teemme sinulle henkilökohtaisen opetussuunitelman ja esitäytämme kaikki tarvittavat lomakkeet viranomaisia varten. Oppitunnit käyt virtuaalisesti, voit ne suorittaa esim. kotoasi käsin todella helposti. Tällöin sinun ei tarvitse tulle autokoululle suorittamaan niitä, näin säästät aikaa ja matkakustannuksia. Tuntien käynti vaatii toimivan hyvän nettiyhteyden. Tarvitset tie- tokoneen / puhelimen / tabletin, jolla voit osallistua. Kun olet suorittanut teoriat, niin voit suorittaa teoriakokeen.Teo- riakokeeseen tulee 15 monivalintakysymystä,  50 kuvatehtävää sekä 5 riskientunnistamisenkysymystä. Virheitä voi olla moniva- linnassa 4, kuvissa 7 ja riskientunnistamisessa 1. Saat harjoitella teoriakokeeseen kauttamme nettipohjaisella teoriakoe ohjelmalla. Takaamme miellyttävän opetustilanteen. Opettajat käyttäytyvät kannustavasti ja rauhallisesti eli sinun ei tarvitse jännittää. Opetus etenee täysin sinun ehdoillasi. Kun olet läpäissyt teoriakokeen hyväksytysti ja suorittanut ajo- opetuksen sekä riskientunnistamiskoulutus , niin käymme ajo- kokeessa. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat B-ajo-oikeuden.

Asiakkaan ehdoilla

Teemme kaikkien asiakkaiden kanssa aina kirjallisen opetussopimuksen. Tällöin asiakas tietää tarkalleen opetuksen sisällön sekä kustannukset. Kaikki mitkä sovitaan, ne myös pidetään. Kun yhteiset pelisäännöt sovitaan, niin yllätyksiä ei tule. Jaakon Autokoulu on tehnyt 1990-luvun alusta lähtien yhteistyötä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa. Siitä lähtien olemme antaneet kurssimaksuista asiakkaillemme 5 % alennuksen S-etukortilla. Kurssimaksu ei kerrytä bonusta vaan se vähennetään kurssihinnasta. Osuuskauppa Suur-Savo on lahjoitta- nut ajo-oikeuden suorittaneille asiakkaillemme lahjakortin Prismaan sekä ruokalahjakortin Rossoon tai Amarilloon.
Pelkkä riskientunnistamiskoulutus Riskientunnistamiskoulutus on pakollinen kaikille autokoulujen ja opetuslupalaisten henkilö- autokortin ajo-oikeutta suorittaville. Riskientunnistamiskoulutus tulee suorittaa myös jos olet saanut ajo-oikeuden ennen 1.7.2018, mutta harjoitteluvaihe ja syventävä vaihe on vielä suorittamatta.
S-etukortilla
EAS -koulutus 49 € Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus   Sisältää: - 4 tuntia teoriakoulutusta - oppimisympäristön ja teoriakoeharjoitusohjelman  Teoriatunnit voit käydä  virtuaalisesti omaan tahtiin. B-luokka 850 € - oppimisympäristö -5 ajotuntia simulaattorilla -5 ajotuntia autolla - riskientunnistamiskoulutus -auton käyttö ajokokeessa  Lisäksi muut maksut: - ajokorttilupamaksu 25€/35 € - teoriakoe 35€ - ajokoe 90€
Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta.Eas-koulutus 49 €Kun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.
Tässä voit ilmoittautua
S-etukortillaB simulaattori/auto 850 € + viranomaiskulutKun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.
Tässä voit ilmoittautua
Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta.
S-etukortillaB oikella autolla ja ratakoulutus 1144 € + viranomaiskulutKun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.
Tässä voit ilmoittautua
B-luokka 1144 € - oppimisympäristö - 10 ajotuntia autolla -riskientunnistamiskoulutus -auton käyttö ajokokeessa  Lisäksi muut maksut: - ajokorttilupamaksu 25€/35 € - teoriakoe 35€ - ajokoe 90€ - ajoharjoitteluradan maksu 50 €
S-etukortillaRiskientunnistamiskoulutus 299€Kun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.
Tässä voit ilmoittautua
Riskientunnistamis- koulutus 299 € - teoriaa 4 tuntia - ajo-opetusta 4 tuntia  Lisäksi tulee: - ajoharjoitteluradan maksu 50 € - jos suorittaa simulaattorilla niin ratamaksua ei tule

B ajo-oikeuden suorittaminen

Jaakon Autokoulu Maaherrankatu 32 50100 Mikkeli

Asiakkaan ehdoilla

Teemme kaikkien asiakkaiden kanssa aina kirjallisen opetussopimuksen. Tällöin asiakas tietää tarkalleen opetuksen sisällön sekä kustannukset. Kaikki mitkä sovitaan, ne myös pidetään. Kun yhteiset pelisäännöt sovi- taan, niin yllätyksiä ei tule. Jaakon Autokoulu on tehnyt 1990-luvun alusta lähtien yhteistyötä Osuus- kauppa Suur-Savon kanssa. Siitä lähtien olemme antaneet kurssimaksuis- ta asiakkaillemme 5 % alennuksen S-etukortilla. Kurssimaksu ei kerrytä bonusta vaan se vähennetään kurssihinnasta. Osuuskauppa Suur-Savo on lahjoittanut ajo-oikeuden suorittaneille asiakkaillemme lahjakortin Prismaan sekä ruokalahjakortin Rossoon tai Amarilloon. Autokoulu muuttui yksivaiheiseksi Moottoriajoneuvon ensimmäistä ajokorttia suorittavien on käytävä 4 tunnin (EAS) teoriakoulutus tieliikenteen perusteista. Jos sinulla on 1.7.2018 mennessä suoritettu jonkun moottoriajoneuvon ajokortti ei sinun tarvitse enää näitä tunteja käydä. Koulutuksessa on ajo-opetusta vähintään 10 tuntia (à50min) ja riskientun- nistamiskoulutus 8 tuntia (à 50 min ajotunti ja à 45min teoriatunti). Teoriatunnit suorittaa virtuaalisesti haluamanasi aikana. Tukenasi on myös monipuolinen ja laadukas internet pohjainen oppimis- ympäristö. Pelkkä riskientunnistamiskoulutus Riskientunnistamiskoulutus on pakollinen kaikille autokoulujen ja opetuslupa- laisten henkilöautokortin ajo-oikeutta suorittaville. Riskikoulutus tulee suorittaa myös jos olet saanut ajo-oikeuden ennen 1.7.2018 mutta harjoitteluvaihe ja syventävä vaihe on vielä suorittamatta.
Voit ilmoittautua milloin vain netinkautta tai käymällä autokoululla. Teemme sinulle henkilökohtaisen opetussuunitelman ja esitäytämme kaikki tarvittavat lomakkeet viranomaisia varten. Oppitunnit käyt virtuaalisesti, voit ne suorittaa esim. kotoasi käsin todella hel- posti. Tällöin sinun ei tarvitse tulle autokoululle suorittamaan niitä, näin sääs- tät aikaa ja matkakustannuksia. Tuntien käynti vaatii toimivan hyvän nettiyh- teyden. Tarvitset tietokoneen / puhelimen / tab-letin, jolla voit osallistua. Kun olet suorittanut teoriat, niin voit suorittaa teoriakokeen.Teoriakokeeseen tulee 15 monivalintakysymystä,  50 kuvatehtävää sekä 5 riskientunnistamisen kysymystä. Virheitä voi olla monivalinnassa 4, kuvissa 7 ja riskientunnistami- sessa 1. Saat harjoitella teoriakokeeseen kauttamme nettipohjaisella teoriakoe ohjel- malla. Takaamme miellyttävän opetustilanteen. Opettajat käyttäytyvät kannustavasti ja rauhallisesti eli sinun ei tarvitse jännittää. Opetus etenee täysin sinun ehdoillasi. Kun olet läpäissyt teoriakokeen hyväksytysti ja suorittanut ajo-opetuksen sekä riskikoulutuksen, niin käymme ajokokeessa. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat B-ajo-oikeuden.


Eas-koulutus 49 €
Riskientunnistamiskoulutus 299 €
B- kurssi simulaattori/auto 850 €
B- kurssi oikealla autolla 1144 €Tässä voit helposti ilmoittautua koulutukseen Kun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.
S-etukortilla
- 4 tuntia teoriakoulutusta - oppimisympäristön ja teoriakoeharjoitusohjelman  Teoriatunnit voit käydä  virtuaalisesti omaan tahtiin.
EAS -koulutus 49 € Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus
-5 ajotuntia simulaattorilla -5 ajotuntia autolla - riskientunnistamiskoulutus -auton käyttö ajokokeessa - oppimisympäristö/teoriat Lisäksi tulee muut maksut: - ajokorttilupamaksu 25€/35 € - teoriakoe 35€ - ajokoe 90€
B-luokka 850 € simulaattori/auto + viranomaismaksut
B-luokka 1145 € auto ja ratakoulutus + viranomaismaksut
- 10 ajotuntia autolla - oppimisympäristö/teoriat - riskientunnistamiskoulutus - auton käyttö ajokokeessa Lisäksi muut maksut: - ajoharjoitteluradan maksu 50 € - ajokorttilupamaksu 25€/35 € - teoriakoe 35€ - ajokoe 90€
S-etukortilla
S-etukortilla
Riskientunnistamis- koulutus 299 €
S-etukortilla
- teoriaa 4 tuntia - ajo-opetusta 4 tuntia.  Lisäksi tulee: - ajoharjoitteluradan maksu 50 € - jos suorittaa simulaattorilla niin ratamaksua ei tule